تاریخ اسلام و معاصر ایران و جهان

تاریخ اسلام و تشیع
تاریخ اسلام و معاصر ایران و جهان
.....
بایگانی
پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

حجت‌الاسلام جعفری‌فراهانی با بیان‌اینکه وحدت از مهمترین ملزومات رسیدن به جامعه صالح است، گفت: انتظار حقیقی توام با صبر، تلاش، جدیت، علم و دانش است، با جهل و نادانی نمی‌توان به آن رسید.

حجت‌الاسلام «عباس جعفری فراهانی» در گفتگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با بیان اینکه انتظار براساس آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع)، حقیقتی است که محقق خواهد شد، اظهار کرد: براساس فرموده خداوند در قرآن کریم: «أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ؛‌ زمین را بندگان شایسته ما به میراث می‌برند» زمین به دست منتظران صالح خواهد افتاد لذا برای رسیدن به آن جامعه سالم باید انتظار کشید.

دبیر شورای کتاب مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به ویژگی‌های انتظار سالم و صالح، گفت: انتظار حقیقی توام با صبر، تلاش، جدیت، علم و دانش است و با جهل و نادانی نمی‌توان به آن رسید.

جعفری فراهانی با بیان اینکه برای تحقق ظهور موعود جهانیان باید انسان‌ها روی زمین وحدت داشته باشند، تصریح کرد: یکی از لوازم مهم و ضروری برای رسیدن به جامعه صالح، وحدت است و بدون آن نمی‌توان به این مهم رسید زیرا یکی از شروط اساسی آن وحدت است.

کارشناس فِرَق اسلامی و پژوهشگر دینی تصریح کرد: در قرآن کریم آمده اگر دودستگی میان مسلمانان رخ دهد، عزت و شوکت آن‌ها از میان می‌رود چنان که در آیه 46 سوره مبارکه انفال می فرماید: «وَأَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ؛ و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف مکنید، که سست و بد دل می شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است.» یعنی در صورت تفرقه و نفاق نتیجه حاصل نمی‌شود.

وی افزود: خانواده‌ای را در نظر بگیرید اگر درون این خانواده پدر و مادر و فرزندان دائماً به یکدیگر پرخاش کنند، ناآرامی، نزاع، دودستگی، رخوت، بدگمانی و سوءظن رخ می‌دهد و خانواده سست و بی‌بو می‌شود و آن بوی لذیذ آرامش از آن‌ها دور می‌شود. در سطح کلان‌تر همچون جامعه نیز این‌گونه است و اگر مردم جامعه با یکدیگر نزاع و دو دستگی داشته باشند، به آن اهداف کلان، مقدس و والای خود دست پیدا نخواهند کرد.

حجت الاسلام جعفری فراهانی در پاسخ به این سوال که برای اصلاح جوامع و برقراری عدالت با الگوگیری از جامعه مهدوی پس از ظهور چه اقداماتی باید داشته باشیم، ابراز کرد: در جامعه فعلی ما اهداف و برنامه‌هایی از قبیل سند چشم‌انداز 20 ساله مطرح است و یا برنامه های توسعه 5 ساله تدوین شده است که در طی آن بنا است انسان به درجات بالای علمی، معنوی و ... دست یابد که برای تحقق آن با الگوگیری از جامعه مهدوی باید متحد باشیم و اگر دو دسته باشیم رسیدن به آن‌ها مشکل است.

دبیر شورای کتاب مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که انسان‌ها با یکدیگر اختلاف دارند، حرف یکدیگر را نمی‌فهمند و مدام به یکدیگر حمله می‌کنند لذا برخورداری از اتحاد و وحدت از ضروریات است تا بتوان به اهدف متعالی کشور برای دستیابی به قله‌های علم و دانش و عدالت و صلح دست پیدا کنیم.

لینک اصلی

http://www.shabestan.ir/detail/News/856180

http://ajafari42.andishvaran.ir/fa/ShowNote.html?ItemId=16590

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آذر ۹۸ ، ۱۴:۰۲
عباس جعفری (فراهانی)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آذر ۹۸ ، ۰۸:۰۴
عباس جعفری (فراهانی)

نتیجه تصویری برای هفته بسیج

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ آذر ۹۸ ، ۱۳:۰۴
عباس جعفری (فراهانی)

حجت الاسلام عباس جعفری فراهانی در گفت و گو با شفقنا، اظهار کرد: بنا بر آنچه در قرآن کریم، روایات و سنت صحیح پیامبر(ص) نقل شده و در تاریخ موجود است، می توانیم آموزه های فراوانی را از سیره و مشی پیامبر(ص) به دست آوریم که از مجموعه قرآن و روایت به چند مورد اشاره می کنم. مهم ترین آموخته که برای همه نسل هابه ویژه نسل کنونی است، مساله اخلاق می باشد. اخلاق حسنه ای که قرآن می فرماید: «وَ اِنَّکَ لَعَلَی‌ٰ خُلُقٍ عَظیم؛ ای رسول ما، شما بر بهترین اخلاق یا اخلاق های بزرگ تربیت یا مبعوث شدید»

وی ادامه داد: وقتی مردم از ائمه(ع) می پرسیدند که اخلاق و سیره پیامبر(ص) چگونه بود؟ ائمه اطهار می فرمودند: «کانَ خُلقُهُ القُرآن؛ اخلاق پیامبر همانند آن است که در قرآن ذکر شده است» با مطالعه و تأمل در قرآن می توانیم بحث های مختلف معارف قرآن را به دست آوریم و یکی از این معارف، اخلاق مربوط به اعتقاد درست شامل توحید، نبوت، معادشناسی و امامت شناسی است.

وی گفت: بخش مهمی از تعالیم قرآن را این سه اصل مهم تشکیل می دهد که در کنار آنها بحث های فراوانی درخصوص توحید مانند عدل و صفات دیگر است. درباره اخلاق و رفتار پیامبران نکات بسیار مهمی در قرآن ذکر شده و همه اخلاقیات صحیحی که درباره پیامبران گذشته ذکر شده، پیامبر اسلام داشته است. به عنوان نمونه صبر، بردباری، مدارا، صلح و دوستی که پیامبر با قوم و ملت خود داشتند.

وی ادامه داد: پیامبران همواره خواهان خیرخواهی و عاقبت اندیشی برای ملت ها بودند، برای آنان دعا می کردند و گذشت از آنها را از خداوند طلب می کردند یا تخفیف عذاب آنها را می خواستند، به ندرت پیش می آمد که پیامبران ناچار شوند امت خود را ولو ظلم های بسیاری کرده باشند، نفرین کنند.

جعفری فراهانی اظهار کرد: در بحث معاد، قرآن بسیار بر آخرت شناسی و معادشناسی تأکید دارد به این معنا که ما انسان ها بعد از اینکه از دنیا می رویم در عالم برزخ و معاد، پاداش اعمال و رفتار خود را می بینیم لذا پیامبر بسیار تأکید می کردند که انسان ها مراقب رفتار و کردار خود در دنیا باشند که نتیجه همان اعمال و رفتار را در جهان آخرت می بینند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ آذر ۹۸ ، ۰۸:۰۸
عباس جعفری (فراهانی)